استودیوی طراحی «گلدن» از سقف سیزال بافت‌دار و یک مجموعه از رنگ‌های مات در این پروژه استفاده نموده تا در دومین استودیوی یوگا متعلق به واریور وان (Warrior One) در ملبورن، به نوعی با دریا ارتباط ایجاد کند.

حضور اقیانوس و ساحل در حوالی ، الهام ‌بخش انتخاب مصالح و پالت رنگی موجود در طراحی داخلی باشگاه یوگا در منطقه حومه ساحلی موردیالوک (Mordialloc) بود . استودیو گلدن در نظر داشت که یک تجربه حسی از طریق استفاده از بافت بجای استفاده از رنگ خلق کند.

 

 

کایلی دوروتیک (Kylie Dorotic) و آلیشیا مک‌کیم (Alicia McKimm) مدیران استودیو گلدن در مورد این پروژه توضیح دادند : ما از ارتباط مشتری این پروژه با اقیانوس ، علاقه ‌اش به موج ‌سواری و میلش به خلق یک تجربه ارگانیک و حسی برای میهمانان سالن یوگایش الهام گرفتیم.

لوازم شخصی مراجعه‌کنندگان در قفسه‌هایی ساخته شده از چوب گردو و ونیر و روی مبل‌های تختخوابشو نگهداری می‌شود تا آن‌ها به استراحت و کسب آرامش در پیش و پس از جلسات یوگا تشویق شوند. سقف فضا با یک پارچه سیزال پوشانده شده تا به فضا حس ‌وحالی ملایم و استقبال‌کننده ببخشد.

 

 

استودیو گلدن در توضیحی گفت : فهم و درک اثری که محیط فیزیکی بر سلامتی ما دارد به طور ویژه برای یک استودیوی یوگا حائز اهمیت و به آن مرتبط است . این طراحی به جای رنگ ، بر بافت و مصالح در سرتاسر فضا تمرکز کرده‌ است.

واریور وان دو استودیوی مجزای یوگا ، یک فضای بزرگ پذیرش و فضاهای خدماتی به مراجعین را در خود جای می‌دهد . تیم طراحی با تقسیم اتاق اصلی یوگا به دو اتاق از طریق درب ‌های تاشوی ساخته شده از چوب بلوط و کاغذ دیواری بافت گیاهی ، از فضا بصورت حداکثری استفاده نموده ‌است.

اجزای توکار چوبی فضا در هر دو استودیو سکویی را برای مربیان فراهم می‌کند و تجهیزات را مخفی می‌کند.

 

 

استودیو گلدن افزود : تیرهای چوبی معماری ساخته شده از هاردوود در سقف یک ریتم ملایم ایجاد می‌کنند . یکی از دیوارها با بافتی که با دست روی آن ایجاد شده حس خامی و ارگانیک بودن فضا را بیشتر و این فضای الهام‌ بخش را کامل می‌کند.

سنگ مرمر صورتی ‌رنگ نصب شده بر دیوار سرویس‌های بهداشتی و مبل‌های راحتی موجود در سالن ورودی به رنگ قهوه‌ای در مقابل رنگ‌های مات فضا ظاهر می‌شوند و ارتباط مورد نظر طراح با خاک را تقویت می‌کنند . چراغ‌ های موجود در ورودی از مصالح سبک ساخته شده‌اند در حالی که پراغ‌های موجود در سرویس‌های بهداشتی به شکل چراغ‌های برنجی‌ای هستند که با شیرهای آب هماهنگ اند.

گلدن گفت: تجهیزات برنجی نوعی حس ملایم اشباع را بوجود می‌آورند و انعکاس فضایی هستند که برای تجربیات فوق روزمره طراحی شده ‌است.

 

 

 در سالن ورودی قطعات متعددی از مبلمان اختصاصی‌ای وجود دارد که توسط طراحان محلی طراحی شده‌ اند و به ویژگی‌های حسی و لمسی فضا می ‌افزایند . این اجزا یک پیشخوان منحصربفرد ساخته شده توسط طراح و سنگ‌تراش ، دن هلم (Den Holm) و یک چراغ آویز دست ‌ساز طراحی شده توسط کوکو فلیپ  (Coco Flip) را شامل می‌شود.

گلدن گفت: آروزی ما خلق یک فضای آرامش بخش بود . ما به دنبال خلق یک تجربه جامع و هم ‌راستا با پیشنهاد متدولوژی واریور وان مبنی بر خلق یک واحه یوگی بودیم. یک فضای استقبال‌کننده ، روشن و گرم.

این استودیو دومین فضای یوگایی است که توسط واریور وان راه‌اندازی می‌شود.  فضای اول در برایتون ملبورن واقع است. کارن آبرنتی Karen Abernethy یک معمار از سیدنی است که یک استودیوی یوگا برای «هامینگ پاپی» در یک انبار قدیمی در سیدنی طراحی کرد ؛ استودیویی شامل مجموعه ‌ای از فضا که به بازدیدکنندگان یک تجربه حسی متفاوت را عرضه می‌کند.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *