رستوران مسی

رستوران مسی

“bandol” یک رستوران جدید (رستوران مسی) است که در جاده هالیوود، در لندن، واقع شده و می تواند در یک زمان نزدیک به 70 نفر را در خود جای دهد. این رستوران طراحی داخلی بسیار جذابی دارد و چشمگیرترین عنصر در این رستوران پالت مصالح آن می باشد که توسط استودیوی طراحی Kent برای این پروژه انتخاب شده است.

گروه طراحی ترکیبی از مس ، چوب بلوط فشرده ، فولاد، بتن، آجر و شیشه های دودی را استفاده نمود تا به این رستوران جلوه ای منحصر به فرد و حسی ویژه ببخشد. همانگونه که به سادگی می توانید از عکس ها و تصاویر نیز تشخیص دهید، مس نقش مهمی را در دکوراسیون داخلی رستوران ایفا می نماید.

طراحی داخلی رستوران مسی برای مشتریان این امکان را فراهم می آورد که از سمت ورودی چشم انداز خوبی به بخش انتهایی رستوران داشته باشند و جزئیاتی که در مسیر کار شده است فضای آن را خوشایند تر نموده و در عین حال باعث می گردد رستوران وسیع تر احساس شود.

 

 

استفاده از مس در سرتاسر فضای رستوران به این دلیل طراحی شده است که باعث گردد فضا گرم احساس شود در حالی که به طور همزمان مجموعه ای از عناصر تاکیدی را برجسته می نماید. یک راهروی باریک بین فضای ارائه سرویس و میزهای مقابل دیوار نیز شکل گرفته است.

میزهای کوچک در امتداد دیوارها از پانل های مسی ساخته شده اند که از دیوارها طره شده و یک متر به سمت جلو ادامه می یابند. پرداخت نهایی براق و صیقلی آن ها با سطح زیر و خشن دیوار در تضاد است ولی با لوله های مسی تجهیزات نورپردازی هماهنگ می باشد که در بالای هر میز نمایش داده شده است.

رستوران دارای کفپوشی از جنس چوب بلوط با حسی ظریف از سبک روستیک می باشد اما طراحان پیرامون بخش سرویس دهی از تایل های بتنی شش ضلعی استفاده نموده اند. بدین ترتیب این بخش با ظرافت متمایز می شود. قسمت اصلی پذیرایی فضایی درخشان و روح نواز می باشد. مجموعه ای از نیمکت ها در امتداد دیوارها نشیمنی راحت و دنج را فراهم آورده و قرارگیری آیینه در قسمت راست فضا باعث می گردد تمام این بخش بزرگ تر احساس شود.

 

 

اما نقطه کانونی این فضا یک عنصر کاملا متفاوت و غیر منتظره می باشد : یک درخت بزرگ زیتون که در مرکز فضا قرار گرفته است. این درخت به منظور بهره گیری از مقدار زیادی نور طبیعی زیر یک نورگیر سقفی جای می گیرد و کمک می کند تا چندین بخش متمایز در فضا تعریف شود.

رستوران دارای دو فضای غذاخوری نیمه خصوصی نیز می باشد که یکی از این فضاها پشت درخت زیتون جای گرفته است. چراغ های آویزان مسی نورپردازی گرمی را ارائه می دهد و نیمکت ها و صندلی ها نیز پیرامون میز گرد فضا می چرخند. علاوه بر درخت بزرگ زیتون ، طراحان هم چنین تعدادی درخت کوچک لیمو نیز در گلدان های ساده به فضا اضافه نموده اند. این عناصر سراسر رستوران اضافه شده اند تا حسی از سرزندگی را به دکوراسیون داخلی فضا ببخشند.

 

 

رستوران بندول با استقبال مشتریان خود مواجه گردید و با استفاده از استراتژی های نسبتا ساده که بسیار خوب تعریف و اعمال شده اند ، توانسته است برجسته بماند . با کاربرد مصالح گزینش شده و ترکیب آن ها به گونه ای که در تصاویر دیدیم ، گروه طراحی برای موفقیت پروژه مسئول بوده و طرح منحصر به فردی خلق کرده است.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *